Toonkamer

30 labels onder één dak

Toonkamer is dé plek waar designmerken, liefhebbers en professionals zich kunnen oriënteren, laten informeren en inspireren op het gebied van toonaangevend nationaal en internationaal interieurdesign; van eigentijds tot design klassiekers.In een bijzonder monumentale, nog werkende Pastoe-fabriek aan het Rotsoord in hartje Utrecht komen de dromen van iedere interieurliefhebber tot werkelijkheid. In dit pand vindt Toonkamer sinds zijn oprichting in 1982 onderdak. Meer dan 30 interieur-labels zijn hier verzameld en tentoongesteld in grote ruimtes. Consumenten, detaillisten en architecten treffen hier een permanente presentatie van de meest actuele collecties op het gebied van interieur en design.

Op de meer dan 5.000m² zijn bijna alle facetten van het interieur te zien, zoals verlichting, kasten, banken en stoelen, karpetten, gordijnen, vloeren en meubelstoffen als ook een keuken en buitenmeubilair. Het merkenportfolio van Toonkamer bestaat onder andere uit Art of Living, Castelijn, Extremis, Fanny Aronsen, Gelderland, Kvadrat, Metaform, Pastoe, Pilat&Pilat, Plexwood en Water Knoll.

Niet alleen een verzamelplaats..
Naast de mogelijkheid om rustig te oriënteren op de diverse merken in een ongedwongen ambiance is het ook mogelijk om professioneel advies te krijgen van één van de medewerkers van Toonkamer. Ook vinden er regelmatig inspirerende presentaties, lezingen en evenementen plaats op het gebied van design, kunst en vormgeving. Elke eerste zondag van de maand vindt er een speciaal evenement plaats en zijn er interieurontwerpers aanwezig om professioneel advies te geven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist