Toeval bestaat niet!

Wist u dat?

De inmiddels bekende ontwerper Roderick Vos was onderweg naar Bali op familie bezoek/golf vakantie. Op het moment dat hij het vliegtuig in stapt, zit hij naast een voor hem nog onbekende man. Ze raken aan de praat en vragen elkaar af in welke branche ze werkzaam zijn. Beide blijken in de meubel industrie te werken, oh Dé Roderick Vos, ah Dé Bert Plantagie, een bekende producent van design meubelen. Toeval bestaat niet!

Tijdens het gesprek komen ze bij de vraag, wat is je droom of wat zou je nog graag willen maken? Roderick was op dat moment bezig om een stoel uit meerdere lagen gebogen hout, drie dimensionaal te maken, maar de kwaliteit was nog niet goed genoeg. Deze stoel zat al jaren in Roderick zijn hoofd en wordt alleen gemaakt als hij de kwaliteit perfect vindt. Bert luisterde naar het verhaal van Roderick en stelde een samenwerking voor zodat de stoel werkelijkheid zou worden. De droom van Roderick kon nu misschien uitkomen. Was het maar zo makkelijk, de kosten om zo'n stoel te produceren zijn toren hoog. Alleen de mallen kosten een vermogen en de machines zijn nog duurder. Geen makkelijke onderneming. De samenwerking werd een feit en de stoel genaamd Reply is na vele prototypes geboren. De ingrediënten voor een mooie design stoel: je begint met een droom, die meng je met een paar 100 gram toeval, daarna voeg je een flink portie vakmanschap erbij en goed volhouden tot de kwaliteit perfect is. Je moet zeker niet bang zijn om zelf je handen vuil te krijgen door te kneden en te voelen. Wat je dan krijgt? ....kijk zelf, een stoel die van alle kanten prachtig uitziet en ieder oppervlakte perfect aanvoelt. Het is na een lang en ingewikkeld proces een waar kunstwerk geworden. Het museum van Modern Art in New York was ook zeer onder de indruk van de Reply en heeft de stoel in hun collectie opgenomen. Wil jij de Reply met eigen ogen bewonderen dan kun je een reis naar New York boeken of als je liever de stoel in land van afkomst wilt bewonderen dan kun je naar een gerenommeerde Design Meubel Leverancier of de website van Roderick Vos en heb je hem die zelfde week nog in huis.

Met speciale dank aan Nico Kouwenhoven van Hollandspeil Design Herstofferingen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Bert plantagie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist