Thonet

Stoel 520

Al meer dan 200 jaar maken de tijdloze design klassiekers van Thonet onderdeel uit van samen zijn, samen zitten en van het leven genieten. Met stoel 520 heeft designer Marco Dessí voor Thonet een moderne interpretatie van een gestoffeerde stoel ontworpen die perfect aansluit bij de houtbuig traditie van de meubelproducent uit het Duitse Frankenberg. 

Stoel 520 is vanaf nu verkrijgbaar en kenmerkt zich door de elegante uitstraling. Dit model weerspiegelt de cultuur en de historie van de klassieke Thonet stoelen van gebogen hout. In zijn ontwerp heeft Dessí de open ruimten tussen de gebogen houten elementen gevuld met comfortabele kussens. Dit maakt de lichte constructie van de klassieker bijzonder comfortabel. Door de ruime materiaalkeuze en de uitvoeringen met en zonder armleuningen is de stoel geschikt voor veel verschillende settings. De stoel geeft sfeer thuis rondom de eettafel, in restaurants en kantoren.

De nieuwe serie gestoffeerde stoelen 520 is geïnspireerd op Dessí’s persoonlijke favoriet, gebogen houten stoel model 209. “Voor de 520 heb ik de klassiekers van Thonet bestudeerd. De boog die samen met de achterpoten een eenheid vormt, is zo iconisch en karakteristiek voor Thonet dat we het ontwerp voor een belangrijk deel op dit detail hebben gebaseerd.” 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist