Thonet secretaire S 1200

Winnaar MIAW Award

Internationale design-experts onderscheiden Thonet. Secretaire S 1200 van Thonet is in het kader van Muuuz International Awards (MIAW) door 22.000 juryleden – o. a. architecten, designers en vormgevers – tot winnaar uitgeroepen in de categorie Meubel.

Hierdoor behoort het - door Randolf Schott in samenwerking met Thonet Design Team ontworpen - secretaire tot de 45 meest innovatieve producten uit 15 landen, die op de markt zijn gebracht sinds 1 januari 2012. De speciaal voor Home Office ontworpen secretaire is geïnspireerd op de klassieke buiscollectie van Thonet. S 1200 is niet alleen ergonomisch, maar creëert dankzij haar strakke lijnen ook een elegante sfeer in woonruimtes.

Filigraan en functioneel: de secretaire S 1200
De verschillende uitvoeringen en de bijpassende accessoires maken de secretaire S 1200 tot een heel persoonlijk meubelstuk. Het grote voordeel van de S 1200: zijn compacte vorm (h 88 cm x b 110 cm x d 66,5), waardoor hij zelfs in de kleinste woonruimte past. Het schrijfblad en het opbergvak rusten op een schuin geplaatst stalen buisframe – handig voor smalle ruimten en kleine hoekjes. De voetensteun zorgt voor een ontspannen zithouding.

Muuuz International Awards – Experts hebben besloten!
ArchiDesignClub en het Franse tijdschrift Muuuz, dat zich richt op trends en inspiratie voor designers en architecten, hebben de Muuuz International Award (MIAW) op 12 juni in Parijs verloot.

Het doel van de prijs is om de meest innovatieve producten van de branche te erkennen. Met een grootschalige campagne, zijn de organisatoren dit jaar geslaagd om een breed publiek van kenners te enthousiasmeren voor een scala van kwalitatief hoogwaardige producten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist