Thonet Pure materials stoelen

European Consumers Award

Europese consumenten hebben aan Thonet de ´European Consumers Award´ voor haar S64 Pure Materials toegekend. De S 64 Pure Materials werd met de uitzonderlijk hoge score van 9.5 beoordeeld. Design, comfort en kwaliteit waren de criteria waarop consumenten de geselecteerde producten beoordelen.

Pure Materials
Een nieuwe look: full-grain leder, vernikkelde metalen buizen en geolied hout zijn de materialen gebruikt - voor de design klassiekers van Marcel Breuer – in de serie Pure Materials. Het bijzondere aan deze materialen zijn haar natuurlijke patina die een vintage uitstraling aan de meubelen geven. Behalve de stoelen S 64, S 32, S 33 en S34 bestaat de collectie uit de (bijzet) tafels B 9 en B 97.

European Consumers Choice
European Consumers Choice is een onafhankelijke non-profit organisatie die gevestigd is in Brussel. Haar missie is om producten te bekronen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, esthetiek en service. De jury bestaat uit professionals afkomstig uit industrie, design en vakjournalistiek. Zij selecteren producten die Europese consumenten vervolgens testen en beoordeelden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist