Thonet meubelen

stoel 190 en tafel 1190

Ontwerperstrio Lievore Altherr Molina uit Barcelona heeft voor Thonet een nieuwe stoel- en tafelserie ontworpen: stoel 190 en tafel 1190. De houten stoel- en tafelpoten hebben een karakteristieke conische, naar boven toe smaller toelopende vorm. Het klassieke concept krijgt hierdoor een lichte en dynamische uitstraling, die kenmerkend is voor het jeugdige, informele karakter van deze serie. Het filigraan tafelblad van 3 lagen massief hout gaat vloeiend over in de tafelpoten, die schuin onder het tafelblad staan. De tafelrand is rondom afgerond. Het bovenstuk van de tafelpoten is uitgevoerd in gegoten aluminium, wat een spannend contrast met het hout oplevert. De stoel- en tafelserie is geschikt voor zowel de woon- en eetkamer als de projectinrichting.

Tafel leverbaar in een rechthoekig model in verschillende grootten of in een ronde variant met een diameter van 120 cm. Frame van massief geolied eikenhout of notenhout, verbindingselement tafelpoot van glasparelgestraald aluminium, gepolijst of poedergecoat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist