Thonet draaistoel

S220

De stoelserie S 220 van Thonet krijgt een extra uitbreiding. Nadat de elegante stoelen van gebogen gelamineerd hout met en zonder armleuningen al waren aangevuld met een comfortabele barstoel, maakt nu draaistoel S 220 Atelier de collectie compleet. Door hybride werken en digitaal werken is de noodzaak ontstaan om werk en privé in elkaar over te laten lopen. Draaistoel S 220 Atelier, ontworpen door Sam Hecht en Kim Colin  van Industrial Facility is een stoel die makkelijk te verplaatsen is. Met zijn lichte zitschaal van gebogen gelamineerd hout is hij zeer geschikt voor kantoren, maar ook zeer comfortabel en sfeervol voor thuis.

Als eigentijdse interpretatie van gebogen gelamineerd hout zet de collectie S 220 de bekende lijnen van de beroemde buighoutstoel 214 om in een universeel toepasbare stoel van gebogen gelamineerd hout met een ergonomische zitschaal. Het gebruik van gebogen gelamineerd hout geeft het materiaalefficiënte ontwerp een zacht karakter. Dankzij de zandlopenvorm van de stoel veert de zitschaal comfortabel mee. De licht afgeronde voorkant van de stoel voorkomt het ontstaan van drukpunten.

De S 220 Atelier heeft dezelfde zitschaal als de andere modellen uit de S 220 collectie en zorgt voor een fijne ondersteuning bij het zitten. Dankzij een geïntegreerd schommelmechanisme, dat met een hendel kan worden vergrendeld, kan de zithoek individueel worden aangepast voor nog meer comfort. De stoel is in hoogte verstelbaar en is verkrijgbaar met (S 220 FDRW) en zonder (S 220 DRW) armleuningen. Het model met armleuningen van gebogen hout heeft een bijna sculpturale uitstraling en is daarmee een echte eyecatcher. De zachte rolwieltjes die gemonteerd worden onder de draaibare kruisvoet van gepolijst aluminium of gepoedercoat zwart zijn geschikt voor alle vloeren. Deze nieuwste toevoeging aan de serie is een veelzijdige stoel die zeer geschikt is voor vele settings en toepassingen: op kantoor, voor de thuiswerkplek, in een hybride werkomgeving, maar ook aan de keukentafel of zelfs in kinderkamers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist