Thonet Bureau S 285

Black or White

Bureau S 285 van Marcel Breuer is een geslaagd voorbeeld van het streven van het Bauhaus naar een synthese tussen esthetiek en techniek. Met zijn uitgebalanceerde vormentaal en strakke vormgeving staat het meubel symbool voor de stroming die bekend is geworden als de 'Nieuwe zakelijkheid'.

In de actieperiode van 1 september 2014 t/m 30 april 2015 profiteert u van een speciale actieprijs voor deze stalen buisklassieker in een White Edition of een Black Edition. De actieprijs geldt voor alle modellen van serie S 285 met uitschuifbare laden in de uitvoering met een zwart of wit gelakt stalen buisframe en zwart of wit gelakte houten elementen. De handgrepen van de schuifladen zijn van gepolijst aluminium. Bij aanschaf van een bureau in een Black Edition of een White Edition krijgt u er bovendien gratis een LED-vloerlamp LUM 2.0 (125 cm) in een van beide kleuren!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist