Thonet barkrukken

404 h


Thonet vult het succesvolle, met een prijs bekroonde 404-programma van Stefan Diez aan met een eigenzinnige en comfortabele barkruk op 3 poten. Bijzonder uitgesproken is de zit van de barkruk, die iets weg heeft van een zadel. Wie gaat zitten op de kruk ervaart een verrassend, ’verend’ effect. Hiermee bewijst Stefan Diez nogmaals dat het Thonet erfgoed met zijn traditie van het werken met hout, modern en hip kan zijn. Bij de barkruk zijn bijpassende sta-tafels verkrijgbaar.

 

 

De zitting van de 404 H is een vloeiend gevormd en comfortabel ’zadel’ en geeft de 404 H zijn bijzondere uiterlijk. De verhoging in het achterste deel van de zitting geeft steun aan de onderrug en geeft de kruk stevigheid. Het is verrassend dat men, zodra men gaat zitten, een verend effect voelt en zo een actieve en dynamische zitervaring heeft. De voetring heeft aan de bovenkant een anti-slip en slijtvaste kunststofrand. De poten zijn volledig geïntegreerd in de zitting, wat voor de nodige stabiliteit zorgt. Zoals alle stoelen in het 404-programma is ook de barkruk volledig uit gevormd- en gelaagd beukenhout vervaardigd. Alle delen zijn met elkaar verlijmd; schroeven zijn niet nodig. De 404 H is verkrijgbaar in vele beitskleuren. Bij de kruk zijn bijpassende sta-tafels verkrijgbaar. Het 404-programma bestaat uit de smallere stoel 404 en de bredere stoel met armleuning, de 404 F, barkrukken, sta-tafels en rechthoekige, ronde en vierkante tafels.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist