Thonet barkruk

S 123 h


Thonet introduceert tijdens Orgatec een nieuwe, in hoogte verstelbare barkruk van de Britse ontwerper James Irvine, die vanwege zijn eenvoudige elegantie gewoonweg onweerstaanbaar is. Herkenbaar voor Thonet is de uit stalen buizen gemaakte ronde voetensteun. Het gebruik van stalen buizen is zeer kenmerkend voor een Thonet ontwerp. Thonet was reeds in de Bauhaus tijd toonaangevend op dit gebied. De zitting is beschikbaar als rond of ovaal, in hout of met leer of stof overtrokken: dit alles maakt de S 123 H de perfecte all-rounder voor gebruik in huis, kantoor of in openbare ruimtes.

 

Het frame van stalen buizen rust op een een ronde bodemplaat. De zitting is gemakkelijk in hoogte te verstellen door het gebruik van een gasveer, waarbij ook de voetensteun gelijktijdig op de juiste hoogte kan worden ingesteld. De zitting kan in verschillende houtsoorten worden gemaakt en in diverse kwaliteiten stof en leer worden gestoffeerd. Net als bij de andere ontwerpen die Irvine voor Thonet maakte, was het doel bij het ontwerp van de S 123 H om een ontwerp neer te zetten, passend bij zowel de traditie van de onderneming als de huidige, moderne tijd. Irvine omschrijft zijn ontwerp zelf als volgt: „Ik wilde een barkruk met een
perfect helder ontwerp creëren. Deze barkruk kan een compleet andere uitstraling hebben, afhankelijk van de vorm, het materiaal en de kleur van de zitting en toch – en dat is het voornaamste – blijft het altijd een typisch Thonet product“.


Kijk voor meer informatie op: www.thonet.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist