Thonet

Eerste concept store in Nederland

Sinds 15 mei 2014 heeft designmeubelproducent Thonet een eigen showroom in Amsterdam. De Concept Gallery is tot op heden de grootste showroom van het gerenommeerde bedrijf uit Frankenberg buiten Duitsland. De nieuwe locatie in het architectonisch interessante IJburg in het oosten van de stad vormt het juiste decor voor wisseltentoonstellingen rondom woning- en projectinrichting. In de ruim 400 m² grote ruimte is behalve Thonet ook de wanden- en vloerenspecialist Senso gevestigd. Het showroomconcept is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven, die hiermee een inspirerende omgeving voor hun producten hebben gecreëerd. De feestelijke opening vindt plaats op 15 mei van 17.00 tot 21.00 uur.

In de nieuwe showroom worden actuele Thonet-meubelen tentoongesteld - waaronder de nieuwe secretaire S 1200, vloerlamp LUM 2.0 (een primeur op de meubelbeurs in Milaan) en het moderne conferentietafelsysteem S 8000 van Hadi Teherani - naast klassiekers uit onder andere de Bauhaustijd, zoals bureau S 285 van Marcel Breuer en Freischwinger-stoel S 533 van Ludwig Mies van der Rohe.

De Concept Gallery geeft architecten, dealers en eindgebruikers een goede indruk van de veelzijdige collectie van Thonet. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor deskundig advies over de meubelen en bijbehorende dienstverlening. De Nederlandse Thonet-dealers zijn actief betrokken bij de Concept Gallery, want de financiële en logistieke afwikkeling van de geplaatste orders loopt via hen.Concept Gallery Amsterdam
Pedro de Medinalaan 53
1086 XP AMSTERDAM

+31 (0) 20 496 3046

Openingstijden van de Concept Gallery:
maandag op afspraak
dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

 

Kijk voor meer informatie op https://www.thonet.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist