Stoov brengt unieke collectie uit

designstudio BYBORRE

Met de winter in volle gang kondigen Stoov, de Nederlandse maker van duurzame warmtekussens- en dekens, en de gerenommeerde Nederlandse designstudio BYBORRE een Limited Edition-collectie warmtekussens- en dekens aan: ‘Stoov Design edition Textiles by BYBORRE’. De avant-gardistische samenwerking brengt innovatie, design en duurzaamheid samen in een reeks warmteproducten die zowel functioneel als esthetisch een aanwinst voor ieder interieur zijn. De collectie bestaat uit het Ploov warmtekussen en de Big Hug warmtedeken, verkrijgbaar in verschillende maten en twee kleuren.

Een grensverleggend design
Voor de gelimiteerde Stoov & BYBORRE-collectie heeft Stoov met de creatieve input van textielpionier Borre Akkersdijk, de ontwerper achter ontwerpstudio BYBORRE, een collectie ontwikkeld die niet alleen warmte biedt, maar ook een statement maakt op het gebied van design en duurzaamheid. De warmteproducten binnen deze collectie zijn bekleed met de door Borre Akkersdijk ontworpen jacquard Valby-stof.

De stof wordt gekenmerkt door organische, abstracte lijnen en een uniek kleurverloop van de stof, het resultaat van 3D-breiwerk. Voor het maken van de stof wordt gebruikgemaakt van een innovatieve rondbreimachine. Dankzij deze breitechniek heeft de stof buitengewoon heldere kleuren en is de stof zacht en luchtig zonder in te leveren op stevigheid. De Valby-stof is gemaakt van 70% gerecycled polyester en 30% polyester. Elk warmteproduct is van hoogwaardige materialen gemaakt om een lange levensduur en comfort te garanderen.

Ilse van Loon, Director Brand & Communications Stoov: "We zijn bijzonder blij met de succesvolle samenwerking met het welbekende en innovatieve textieldesignmerk BYBORRE en presenteren met trots de ‘Stoov Design edition Textiles by BYBORRE’. Deze unieke collectie combineert alles wat belangrijk is voor ons - duurzaamheid, innovatie en esthetiek - en geeft een nieuwe, creatieve impuls aan ons portfolio, die niet alleen een trend zet voor het nieuwe jaar, maar ook voor de verdere toekomst van Stoov. We kijken uit naar nog veel meer inspirerende projecten."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist