Spoinq stoelen

Eigenwijs design met eigen stijl

Slechts drie maanden op de markt, maar langzaamaan begint de naam vaker te vallen. Spoinq. Eigenwijs design met een eigen stijl. Het is niet onopgemerkt gebleven, zo ook niet voor showroom De Toonkamer in Utrecht die bekend staat om haar aanbod aan internationaal design. Spoinq mocht zich hier presenteren als gastdeelnemer tijdens de voorjaarsshow 2012.

Nog niet gezien?
Spoinq is afgelopen oktober 2011 geïntroduceerd op de Nederlandse markt op de Woonbeurs 2011 en Inside Design 2011 van Elle Decoration. Een nieuw merk met een eigen uitstraling, zowel in design als in verschijning. Diverse designers zullen in de toekomst onder Spoinq ontwerpen lanceren, waarbij Spoinq zoekt naar verfrissende en vernieuwende ontwerpen. De eerste ontwerper voor Spoinq is Ruud-Jan Kokke. De lijn bestaande uit onder andere stoel Piramide en stoel Square kunnen modulair samengesteld worden door houtmaterialen en stoffen te combineren. Ontwerpen met een eigentijdse en industriële uitstraling die momenteel veel lovende reacties vanuit de markt hebben opgeleverd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Spoinq?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist