Spoinq meubelen

Romantisch, eigenwijs en rebels

Stijl en een vleugje romantiek gecombineerd met eigenwijs en rebels. Dat is in het kort waar Spoinq voor staat. Alle ontwerpen zijn puur, eerlijk en gemaakt van materialen zoals ze bedoeld zijn. Dus zonder teveel bewerkingen en aanpassingen. De meubellijn is zo divers dat deze volledig aansluit op de wensen van zowel hem als haar.

Spoinq, trendy met jouw ‘touch’
Wie wij zijn? Wij zijn het meubelmerk waar ruimte gegeven wordt aan jouw persoonlijkheid. Ook wij weten namelijk precies wat we willen. Spoinq presenteert je een meubellijn die helemaal aansluit bij ieders persoonlijke wensen. Je woont en werkt tenslotte het liefst in een omgeving die bij je past. Die omgeving wordt bepaald door alles wat er staat en die goed voelt voor jou.

Voor hem ligt dat weer anders dan voor haar. Daarom maakt Spoinq meubels die helemaal passen bij hem of haar, maar die ook in een zakelijke omgeving tot hun recht komen. Spoinq laat je op www.spoinq.nl zien hoe de meubels gecombineerd kunnen worden binnen verschil­lende stijlen.  Spoinq maakt hoogwaardige industriële meubels met een eigen karakteristieke uitstraling. Allemaal ontworpen en geprodu­ceerd in Nederland en dus snel leverbaar.Spoinq is het Nederlandse meubelmerk waar je de ruimte krijg je eigen woonstijl te bepalen. Wij hanteren een concept waarbij echte designmeubels, naar eigen ontwerp, zelf samengesteld kunnen worden. Onze website is ook op die manier ingericht, een stijl waarin zowel hij, zij als het bedrijf zich herkent. Onze tafels zijn er in 2 uitvoeringen, maar kunnen gecombineerd worden met diverse tafelbladen. Stoel Spoinq is er in 2 verschillende ontwerpen onderstel, maar kan naast staal ook gecombineerd worden met 3 kleuren eiken en een uitvoering in teak. De armleuningen zijn vervolgens ook in deze kleuren hout verkrijgbaar

Stoffen, kiezen wordt een dagtaak!
Wij hebben een stoffencollectie die uit maar liefst 16 soorten stof bestaat en in totaal 144 stoffen heeft. Mooie motieven uit Zweden, maar ook een zachte vilt of een grover weefsel behoren tot de keuze. Kiezen was nog niet eerder zo moeilijk.

Kijk voor meer informatie op https://www.spoinq.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Spoinq?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist