Spectrum Design

SZ 14 fauteuil

Met trots presenteren wij onze nieuwste toevoeging aan de collectie: de SZ 14 fauteuil, ontworpen door Walter Antonis in 1971 voor Spectrum. Deze fauteuil wordt gekarakteriseerd door vakmanschap en heeft zowel een moderne als elegante uitstraling. 

 

Neem plaats in deze comfortabele fauteuil waarbij enkel het strikt noodzakelijke materiaal gebruikt wordt: een hoogglans verchroomd frame met daarin een hoes van stoer, stevig zwart tuigleer. Hierdoor heeft de stoel heeft een modern, strak en toch luchtig uiterlijk en is daarmee een aanwinst voor elk soort ruimte.

SZ 14 fauteuil: een waar designspektakel
De bijzondere manier waarop het frame en de zitting van tuigleer om elkaar heen verwerkt zijn, zorgt voor een krachtig beeld. Door de armleggers die samen met de hoes van de zit- en rugleuning één geheel vormen, ontstaat een geborgenheid in dit  transparante model. Een aanwinst voor de liefhebber met oog voor detail!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist