Sparkle van Pode

wint Goed Industrieel Ontwerp 2014

“Sparkle” van Pode is bekroond met een erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Het kleurrijke draaifauteuiltje is ontworpen door de Amsterdamse designer Thijs Smeets. De uitreiking vindt op 14 oktober plaats in Helmond. De GIO wordt jaarlijks toegekend door Stichting Designlink.

Kleur in stof of leer
Het tijdloze fauteuiltje van Smeets heeft een pittige uitstraling en kan helemaal aan de smaak van de eigenaar worden aangepast. Door te variëren met de kleuren van de romp, het zitkussen, de draaivoet en de stiknaden zijn er frisse combinaties mogelijk. Maar ook een chique uni-uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Dat komt omdat Pode alle meubelen op bestelling maakt, in de fabrieken van Leolux in Venlo. 

Onafhankelijk
Sparkle kreeg de erkenning van een onafhankelijke jury, onder leiding van prof dr ir Wim Poelman. De jury bestond verder uit Andre Rotte, Liesbeth Bonekamp en Johan Venneman. De jury boog zich over ruim zestig inzendingen voor de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp 2014.

Goed Industrieel Ontwerp
De erkenningen worden toegekend aan producten die de commerciële kracht van design laten zien. Op de website van Designlink: ’De GIO Erkenning is een gewilde onderscheiding voor het vakmanschap van ontwerper èn opdrachtgever. Om voor het keurmerk voor Goed Industrieel Ontwerp in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit en materiaalkeuze zijn van even groot belang. De GIO Erkenning, georganiseerd door Designlink, is te vergelijken met de Duitse Red Dot en if-Awards.’

Over Pode
Het Nederlandse designmerk Pode biedt frisse en kleurrijke banken, stoelen, tafeltjes en poefs voor iedereen die van fris en eigenwijs design houdt. De kwaliteitsmeubelen worden op bestelling geproduceerd in de gerenommeerde Leolux fabriek in Venlo, waar Pode gebruik maakt van de jarenlange kennis en kunde van deze designproducent. Pode combineert betaalbaar design met kwaliteit en comfort. In de nieuwe collectie voert creativiteit de boventoon. Door te mixen en matchen met kleuren en stoffen kan er een perfecte look bij iedere persoonlijkheid worden gecreëerd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist