SeatZac

Jouw nieuwe chillbag

Nieuw: SeatZac. Een compacte en super comfortabele met lucht gevulde chillbag die je overal mee naartoe kunt nemen. Vanaf nu kun je dus waar je maar wilt je luie stoel neerploffen: in het park, op je favoriete festival, bij het zwembad, op de boot en op de camping. Waar je ook bent, jij chillt als een baas.

Licht, handig en sterk
SeatZac is gemaakt van parachutezijde, een ijzersterk en ultralicht ripstop polyester. Opgevouwen is ie niet groter dan de zaterdagkrant, en hij weegt maar 750 gram. De bag is zo gemaakt dat je hem niet hoeft op te pompen. Pompen is natuurlijk niet chill. Als je de SeatZac uitvouwt en door de lucht beweegt, vullen de luchtzakken zich vanzelf. Als je ze allebei vol hebt, rol je hem een stukje op om de lucht samen te persen en klik je hem dicht.

De SeatZac is waterdicht, en geschikt voor een gewicht tot 120 kilo. Als je graag 24/7 chill bent, of van chillen en shinen tegelijk houdt, kun je met de oplaadbare LightKit je SeatZac op laten lichten.

SeatZac is er in zes opvallende kleuren.
Sunny Orange, Dreamy Purple, Wild Green, Sky Blue, Candy Pink of Classic Black.

Kijk voor meer informatie op https://www.seatzac.com .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist