Schonbuch meubelen

Bench


Het model Bench van Schönbuch is een bank. Maar dan nog veel meer! Het model is het beste te omschrijven als een garderobespiegel, voorzien van opslagruimte, zitje en ,niet te vergeten, geïntegreerde parapluhouder. Als je het innovatieve Bench concept bekijkt, is het moeilijk voor te stellen dat het concept gebaseerd is op de simpele houten banken die je voor Beierse boerderijen ziet staan. Toch is het ontwerp net zo simpel, functioneel en uitnodigend.  

 

 

Bench is opgebouwd uit verschillende modules en is daardoor net zo makkelijk in de hal van een strak en modern woonhuis te passen als in een landhuis. Bench staat bijzonder stabiel zonder gebruik te maken van bevestigingen aan de muur en is geheel naar wens van de gebruiker samen te stellen of aan te passen. Alle modules worden bevestigd in de centrale naar, waarna ze op hun plaats geschoven worden. Achter de spiegel zijn 2 haken bevestigd om jassen op te hangen en de paraplubak is voorzien van een drupblad. Bovendien is de opbergmodule verkrijgbaar in 25 verschillende afwerkingen.


Kijk voor meer informatie op: www.schoenbuch-collection.de

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist