Sav & Økse

Ranke bank Olger

De Olger bank slaat de brug tussen de tafels en banken van Sav & Økse. Maar wat deze bank extra bijzonder maakt, is het samengaan van Scandinavisch en Nederlands design. Het massieve hout en de prachtige afwerking van de rugleuning verwijzen naar de Deense ontwerptraditie. Tegelijkertijd brengt de vorm van de bank een ode aan Nederlandse designbanken uit de jaren ’60. De Olger bank is een smaakvolle verbinder pur sang. Neem plaats!

Rondom een blikvanger
De Olger bank is van alle kanten een fraaie verschijning. Uniek is het open houten frame.  De houten constructie geeft het ontwerp een licht en luchtig karakter. De houten achterzijde maakt de bank ook vanaf de rug gezien een blikvanger.  Een unieke bank, zonder geheimen. 

Driezitter 
Driezitsbank Olger wordt gemaakt van massief hout, naar keuze in eiken, beuken of walnoot.  De bank is voorzien van hoogwaardige bekleding. Standaard is keuze uit vier stofkleuren.  Andere stoffen zijn op aanvraag.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist