Ronald Schmitt

Groot genot


Grote tafels nodigen uit om plaats te nemen en er te vertoeven. Ze vormen de beste ambiance voor stimulerende gesprekken en geneugten in de kring van familie en vrienden. Eettafels en stoelen van Ronald Schmitt bieden opulent comfort en verrassen met slimme constructies. Er ontstaan royale eenheden die zich aan de veelvuldige eisen van het dagelijks leven aanpassen.  

 

 

K/G 2410/E

Fantastische verandering: de eettafel K/G 2410/E van Ronald Schmitt biedt op wens vier extra plaatsen. Hiertoe schuiven twee bladen uit die zich omhoog tot tafelniveau bewegen.

 

 

Het wonderwerk van techniek heeft geen stroomaansluiting nodig, want de voor het eerst in tafels ingezette accu’s zorgen voor energie. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur zijn er varianten in glas of steen, met vier poten of met middenpoot mogelijk.

 

 

K/H 2320/E

Groot gebaar: gekleurd glas of uitgezochte houtsoorten onderstrepen het genereuze effect van het tafelmodel K/H 2320/E van Ronald Schmitt.

 

 

Door de aanzetbladen ontstaat er extra ruimte. Ze kunnen eruit genomen en erop gelegd worden. De variant in glas verrast bovendien met een buitengewone veredeling: de nanocoating maakt vingerafdrukken vrijwel onzichtbaar en vergemakkelijkt het schoonmaken.

Kijk voor meer informatie op: www.ronald-schmitt.de

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist