Ronald Schmitt

Slimme creaties


Functionele geraffineerdheid, in combinatie met buitengewoon design, fascineert en doet het verlangen ontstaan om te bezitten. De producten van Ronald Schmitt komen aan deze wens tegemoet. Innovatieve meubels ontstaan uit slimme idee├źn, die qua vorm en functie overtuigen. De nieuwe salon- en bijzettafels van dit merk komen verrassend vindingrijk tegemoet aan de uiteenlopende eisen van alledag.

 

K 508 Arc

Verbluffende finesse: de salontafel Arc heeft met zijn geoctrooieerde techniek een royaal oppervlak in petto. Spelend met statica en dynamica spreiden de glazen bladen hun vlakken uit. Schijnbaar zwevend openen ze zich tot een groot oppervlak. Het compacte frame uit waardevol hout zorgt dan weer voor stabiliteit.  

 

 

K 190  

Hij komt u tegemoet: de draai- en beweegbare salontafel K 190 past zich aan het gebruik aan. De schuine steun in edel fineerhout draait tussen een variabel gelaagd glazen blad en de glazen sokkel. U zwenkt zo het tafelblad dichter bij of verder weg van de fauteuils. Naar keuze in ronde of vierkante uitvoering.


Kijk voor meer informatie op: www.ronald-schmitt.de

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist