Rolf Benz zitmeubelen

The blues

Kleuren bepalen het modebeeld. Kleuren hebben een betekenis en kleuren beïnvloeden ook onze gemoedsrust. Speciaal voor de fans van petrol:Modulaire bank AMO van Rolf Benz uitgevoerd in petrol leder ontworpen door Norbert Beck. Kenmerkend zijn de volumineus zachte, zeer comfortabele zit- en rugkussens. Het binnenwerk van deze bank werd voorzien van een nieuw soort veerkern waarmee een individuele zitaanpassing alsook een aangenaam zacht zitgevoel wordt bereikt. Verkoopadviesprijs vanaf: hoekopstelling van circa 215 x 181 cm in stof ongeveer € 4.509,-- in leder € 6.079,--.

De Zwitserse ontwerper Cuno Frommherz is verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe bank Linea van Rolf Benz. De bank stelt zich in de gevonden vorm bescheiden op en accentueert de eenvoud en helderheid van de lijnen. De ontwerper heeft alles wat decoratief en overbodig is, achterwege gelaten. Verkoopadviesprijs vanaf: De verkoopadviesprijs is in stof vanaf € 1.895,--. In leder vanaf € 2.841,--.

Ook van de hand van Cuno Frommherz is de elegante stoel 566. Voor iedereen die zich graag wil omringen met mooie dingen en de waarde van goed design en ambachtelijke verwerking op het hoogste niveau weet te schatten. De opulent gevormde rugschaal wordt, door de met de hand, luxueus genaaide siernaad, geaccentueerd. Verkoopadviesprijs vanaf: € 2.189,--.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist