Rolf Benz zitmeubelen

Vero


Al meer dan vier decennia houdt Rolf Benz zich bezig met de perfectionering van zitmeubelen. Zo zijn steeds weer bankprogramma’s ontstaan die door hun goede design, hoog zitcomfort en beste kwaliteit „Made in Germany“  tot een klassieker zijn verheven en er wereldwijd vele liefhebbers van het merk Rolf Benz zijn. Het motto „Architectuur van het zitten“ geeft tegelijk de pretentie en het succes weer.De inspiratie door vakkundige ambachtelijke traditie en een hoog technisch know-how alsook het permanente streven naar perfectie bij Rolf Benz komt nu in een nieuw, heel bijzonder bankprogramma tot uitdrukking: Rolf Benz VERO. Het toont de kern van Rolf Benz’s waarden en accentueert een nieuw hoogtepunt binnen haar collectie. Een bank, die, als zijn Latijnse naam  „VERO“ reeds aangeeft, zich geheel op het echte concentreert.  Op een moderne, rechtlijnige vormenspraak, op uitstekend zitcomfort, op zinvolle functies, op hoogst individueel gebruik en op een langdurige, eersteklas kwaliteit. Rolf Benz VERO is een authentiek, onverwisselbaar en tegelijk zeer luxueus bankprogramma, dat alle typische Rolf Benz kenmerken en vele goede eigenschappen met elkaar verenigt. 

 


Rolf Benz VERO is met zijn moderne en gereduceerde belijning een indrukwekkend designstatement. De rechtlijnige, tijdloos luxueuze vormgeving  stamt van de Zwitserse ontwerper Cuno Frommherz. Overtuigende techniek: de met 8 cm in hoogte verstelbare rug en de met 25 cm in diepte verstelbaar uittrekbaar zitgedeelte bewijzen zich bij dagelijks gebruik als bijzonder functioneel en zijn bovendien gemakkelijk te bedienen. Extra losse kussens ondersteunen de onderrug en bevorderen een ergonomisch juiste zitpositie. De praktische uittrekbare zitting zorgt op wens voor een extra diepe zitplek voor ontspannen en relaxed zitten of liggen. Beide functies zijn onafhankelijk van elkaar gemakkelijk tijdens het zitten met één hand te bedienen. Deze functies kan men aan de buitenkant niet direct zien. Dit past bij de Rolf Benz filosofie: „Techniek moet men ervaren, maar niet zien“. Ook hier is deze quasi onzichtbaar geïntegreerd in het compromisloze moderne design.  

Het aanpassingsvermogen van Rolf Benz VERO is door de verschillende configureerbare zijdelen zeer groot. Bekleedde arm-/zijdelen, zitkussens, afzetvlakken, naar wens zelfs met een bijpassend dienblad,  of praktische afzetplanken in hout, gefineerd en in diverse beitstinten. Tot en met het armdeel, dat altijd 21 cm breed is, staan voor alle andere, naar keuze inzetbare elementen twee breedten (21 en 42 cm) ter beschikking, die altijd rechts of links, symmetrisch of asymmetrisch bevestigd kunnen worden. Opbergruimte, afzetvlakken, steunen en zijkussen zitoppervlak – de gebruiker beslist over het gebruik en het uiterlijk van zijn bank. Rolf Benz realiseert hiermee een ander, wezenlijk bestanddeel van zijn filosofie: een hoge mate van individualisering maakt iedere bank tot een waardevol uniek stuk.  

Het bankprogramma Rolf Benz VERO met zijn verschillende vorm te geven losse banken en uitbreidingselementen past zich aan iedere woonsituatie aan. Indrukwekkend is een bankcombinatie met een longchair: De royale longchair (116 cm breed en 170 cm diep)  biedt een uitgesproken luxe ligvlak, waarop men comfortabel kan relaxen, alleen of met z’n tweeën. De bank staat op een elegante, stabiele sledevoet, die in zilverkleur of in decent bruingrijs gelakt zijn. 

Rolf Benz VERO is een bank/ elementen programma van topkwaliteit, dat wat betreft zitcomfort en aanpassingsvriendelijkheid geen wens openlaat. Bekleed in hoogwaardig leder komt Rolf Benz VERO bijzonder goed tot zijn recht.               


Kijk voor meer informatie op: www.rolf-benz.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist