Rolf Benz

Bank YOKO

"YOKO" (het Japanse woord voor zon) is de naam van de nieuwe outdoor collectie van Rolf Benz. Op charmante en luchtige wijze voegt de outdoor collectie zich moeiteloos in zowel stedelijke als landelijke omgevingen. De internationaal bekende ontwerper van YOKO, Toan Nguyen uit Milaan, wordt wereldwijd gewaardeerd voor zijn duurzame ontwerpen.

De bank is flexibel samen te stellen. Er kunnen veel verschillende opstellingen worden gecreëerd en in een handomdraai weer worden gewijzigd. De zitkussens kunnen in diverse lengtes worden uitgevoerd en ze kunnen flexibel aan het frame worden gekoppeld zodat verschillende variaties mogelijk zijn. Rolf Benz YOKO is niet alleen modern en bijzonder functioneel ontworpen, het biedt daarnaast een bijzonder luxueus zitcomfort.

Het aluminium frame van de bank, dat in drie afmetingen leverbaar is, rust op elegant gebogen poten en is afgewerkt met een antracietkleurige poederlak. Het subtiel glanzende oppervlak dat ontwikkeld is voor buitengevels, maakt de meubels met al hun elegantie zeer robuust en weerbestendig. De zachte, hoogwaardige stoffen zijn eveneens weerbestendig en zijn qua kleur afgestemd op het antracietkleurige aluminium frame. Naast de klassieke uitstralingen is er voor de kussens keuze uit bouclés, expressieve stoffen van driedimensionaal garen of stofcollecties. Alle bekleding kan worden afgenomen en bij 30° worden gewassen. De band van het bankframe en het koord van het vlechtwerk in de stoel en de fauteuil dienen als decoratieve stijlelementen en worden qua kleur afgestemd op het pootonderstel.

Naast de banken bevat het outdoor programma ook een salontafel, tafel, een fauteuil en een stoel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist