Rolf Benz

Zitten op een klassieker

Thuiswerken of tafelen, het maakt niet uit, op deze stoel van Rolf Benz wordt het hoe dan ook een fijne ervaring. De Rolf Benz 600 is een moderne interpretatie van een klassieke eetkamerstoel. De markante verschijning nodigt uit om er plaats in te nemen of dat nu voor een online meeting is of voor een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Het zitcomfort is zoals we dat van de Duitse specialist gewend zijn: hoogwaardig, ergonomisch doordacht en zeer gedetailleerd.

De zitting wordt gevormd door een kunststof schaal welke leverbaar is in umbragrijs of antraciet. Wil je iets meer? Dan kan hij worden bekleed met kernleder in de kleuren umbragrijs, antraciet, crème of cappuccino.

Het onderstel is ook bepalend voor het karakter van de stoel. Zo is er een slanke staalconstructie (umbragrijs of verkeerszwart) of een onderstel met vier naar het midden toelopende massief houten poten in eiken naturel, eiken zwart of Amerikaans notenhout.

Het zit- en rug kussen van Rolf Benz 600 kan in alle soorten stoffen en leder uit de collectie worden bekleed. Er kan worden gekozen voor een vast of draaibaar onderstel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist