Rolf Benz

Bank Liv

Het Italiaanse designstudio Nichetto Studio en Rolf Benz ontwikkelden LIV, het nieuwe Living Concept, dat staat voor het leven zelf. Met de ontwerpers Luca Nichetto en Francesco Dompieri heeft Rolf Benz twee grote namen geselecteerd die de passie delen voor het ambachtelijke en industriële productieproces.

De geometrische structuren van Rolf Benz LIV worden gevormd door metalen frames. De verschillende frames zijn voorzien van een comfortabele vering en vormen de basis voor een individuele combinatie van zitkussens, rugleuningen en zijdelen. Er zijn twee zitdieptes en twee breedtes beschikbaar, die in combinatie met de kast achter de bank een breed scala aan mogelijkheden bieden. Er zijn naar keuze verschillende losse, bijpassende kussens verkrijgbaar.

Naast zwart en umbra grijs is het frame en het onderstel van de bank verkrijgbaar in de nieuwe, subtiel glanzende Marrone metallic kleur. De kast wordt uitgevoerd in zwart of umbra grijs. Voor de afdekplaat kan worden gekozen uit gepolijst natuursteen in Graphit Brown of Carrara of in helder glas met een geschilderde onderkant in zwart, umbra grijs of kastanje metaal.

Over Nichetto Studio
Luca Nichetto werd in 1976 in Venetië geboren. Hij studeerde aan het Istituto statale d'arte van de stad voordat hij bij de Università Iuav di Venezia kwam. Afgestudeerd in industrieel ontwerp, waar hij in 1998 afstudeerde. Nichetto begon zijn professionele carrière in 1999 bij de glasfabrikant Salviati in Murano en werd dat later productontwerper en consultant voor Foscarini. In 2006 richtte hij zijn gelijknamige studio op in Venetië. In 2011 verhuisde hij naar Stockholm, om een ​​tweede studio te openen en hij blijft in deze stad wonen en werken. Nichetto heeft als art director voor veel internationale designmerken gewerkt en heeft een diepe verworven kennis van de ontwerpindustrie. Hij geeft workshops aan verschillende universiteiten, onder meer als professor voor design aan de Università Iuav di Venezia en als jurylid voor verschillende internationale Ontwerpwedstrijden. Het werk van Nichetto is wereldwijd tentoongesteld en is onderwerp geweest van retrospectieven in steden zoals Venetië, Londen, Parijs en Stockholm. Voor zijn innovatieve ontwerpprojecten die producten, meubels en accessoires omvatten en architectuur en tentoonstellingsontwerp, ontving hij talrijke internationale design awards.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist