Rolf Benz

Bank Mioko

De nieuwe systeembank Rolf Benz MIOKO is een elegante allrounder. Verschillende modelvarianten en moderne, monochrome kleurwerelden creëren indrukwekkende sfeerbeelden in elke woonomgeving. Met de bijpassende tafels Rolf Benz 912 ontstaat een harmonieus living-ensemble.

Van ingetogen tot expressief – in lichtend wit, koel nachtblauw of aardewarm terra: De monochrome kleuren van Rolf Benz MIOKO nodigen uit tot dromen en vormgeven. Door zijn elegantie en lichtheid biedt hij talloze combinatiemogelijkheden voor de meest uiteenlopende indelingen. De nieuwe salon- en bijzettafels Rolf Benz 912 vormen met hun identieke kleuropties een perfecte aanvulling op de bank.

Een zacht, doorlopend zitkussen verleent het meubilair zijn bijzondere helderheid, en een extra hoofdsteun zorgt voor het hoogste comfort. Met de stoffering “Classic”, de opzettelijk nonchalante variant “Lounge”, twee zitdiepten en -hoogten evenals verschillende rugkussens komt Rolf Benz MIOKO tegemoet aan individuele voorkeuren

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist