Rolf Benz

KUMO

Zitten, luieren, nestelen. “Kumo” is het Japanse woord voor wolk en deze naam symboliseert het programma: het uniek zachte zitgevoel ontstaat door de innovatieve constructie van de stoffering.

Rolf Benz Kumo is een organische, modulaire bank voor de meest uiteenlopende indelingen. Zoals alle Rolf Benz zitmeubels is Kumo comfortabel, ambachtelijk verwerkt en heeft hij een zacht zitcomfort. Rolf Benz produceert en ontwikkelt volledig in het Zwarte Woud, voor iedereen die meer dan een statisch zitmeubel zoekt.

Royaal uitnodigend of puur zitcomfort, volledig zonder hoeken of randen. Met Rolf Benz Kumo heeft Beck Design het concept van het royale zitlandschap nieuw leven ingeblazen. Rolf Benz Kumo verovert de moderne woonruimte door zijn vele indelingsvarianten, zonder zich op te dringen. Zo ontstaan zachte, geborgen toevluchtsoorden in levendige kleur- en vormvarianten.

Rolf Benz Kumo kent vele variatiemogelijkheden. Naar keuze verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten. De poten zijn verkrijgbaar in gegoten aluminium, gelakt RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of marrone metallic. Voor de zithoogte is keuze uit 43 cm of 46 cm.

De meubels van Rolf Benz zijn 100% ‘Made in Germany’.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist