Rolf Benz

Jack

Hij laat het moment in de lucht zweven en houdt de dagelijkse stress op afstand. Rolf Benz JACK is een buitengewone 'hybrid chair' voor iedereen die verlangt naar een oase van ontspanning. De in kernleder uitgevoerde ligstoel is een allrounder. Rolf Benz JACK, vormgegeven door de Milanese ontwerper Luca Nichetto en vernoemd naar zijn zoon, vormt een karaktervol design-statement in een exclusieve woonruimte.

Ontdaan van franje - bevrijd van de dagelijkse sleur. Rolf Benz JACK volgt het concept van diepe ontspanning en is van hoofd- tot voeteneinde ingesteld op effect: uitvoerig verwerkt en functioneel doordacht, heeft de zwevende constructie niet alleen een ontspannend effect op lichaam en geest, maar weet ook de aandacht van de toeschouwer te trekken. Als designobject vormt de buitengewone vorm- en kleurgeving in cognac of antraciet een accent, waar hij ook staat.

Geen allemans vriend - maar eentje voor kenners. In zijn stabiele, zwarte stalen onderstel is een zitschaal van kernleder bevestigd als een luxueuze hangmat. Het unieke comfort van Rolf Benz JACK ontstaat door de combinatie van de gestoffeerde kussens die op de leren schaal liggen en die in alle beschikbare materialen en kleuren uit de Rolf Benz bekledingscollectie kunnen worden uitgevoerd. Zo ontstaat een leesfauteuil voor de een en een plek voor creatieve overpeinzingen voor de ander. Maar wat men ook in de stoel ziet of voelt: Rolf Benz JACK is de uitnodiging voor een nieuwe houding. En als zodanig een bron van comfortabele inspiratie in een volmaakte vorm.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist