Rolf Benz stoelen

Rolf Benz

Vorig jaar herfst heeft Rolf Benz AG met Rolf Benz SINUS een nieuwe maatstaf voor hoogwaardige stoelconcept neergezet, een fantastische prestatie die met de „interior innovation award – Selection 2013“ wordt bekroond. Deze SINUS serie wordt nu uitgebreid met twee producten. Design: Kai Stania

Rolf Benz SINUS – een stoel van een ultiem esthetisch niveau, technologisch raffinement, superieur zitcomfort en met de mogelijkheid tot het creëren van een uniek exemplaar. Uitgaande van een standaard kunststof schaal kan deze worden omgetoverd tot een uniek ontwerp, welke samengesteld kan worden uit verschillende materialen en kleuren. Tevens zijn rughoogte, bekleding van de zitting en onderstel afzonderlijk te kiezen.
Tijdens de Meubelbeurs Milaan komt Rolf Benz met een uitbreiding in het programma. Rolf Benz SINUS, is vanaf nu ook in „small“ leverbaar, een uitvoering voor kleinere ruimten, met een totale breedte vanaf 44 cm en een gewicht van 9 kg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist