Rolf Benz SINA

Reprise van het eigen icoon

Rolf Benz SINA, Arabisch voor “de mooie”, staat voor de moderne reprise van het eigen icoon Addiform uit 1964, dat 60 jaar geleden aan de basis stond van de snelle opkomst van de meubelfabrikant. 

Een tijdloos, omsluitend design dat nieuwe vrijheden biedt. Zelfs na zes decennia vormen flexibiliteit, functionaliteit en een moderne helderheid de basis voor de stijlbepalende jubileumbank, die is geïnspireerd op de even toegankelijke als sublieme designklassieker.

De modulaire bank voor het 60e bedrijfsjubileum, waarbij alle onderdelen autonoom of als samenstelling kunnen staan, blijft moeiteloos overeind als een eigentijdse spil van het leven. Rolf Benz SINA stelt zich op als een ingetogen woonlandschap dat dankzij zijn tijdloze design toch een fascinerende uitzondering blijft. De buitengewone elegantie van het ontwerp en het sublieme vakmanschap komen niet in de laatste plaats naar voren door de ingewikkelde naaddetails. Een optionele horizontale cacharelplooi langs de rugkussens getuigt ook van vakmanschap op het hoogste niveau – een blikvanger die even ingetogen als een lust voor het oog is.

De zachte zitkussens van Rolf Benz SINA rusten op een frame dat is uitgevoerd in het leer of de stof van de zacht gebogen rug- en zijdelen. Er ontstaat een moderne materiaalmix wanneer de bekleding van zitting en rugleuning contrasteren in materiaal en kleur.

De rijkdom aan creatieve vormgevingsmogelijkheden lijkt bijna eindeloos. Rolf Benz SINA zorgt voor een inspirerende vrijheid dankzij een groot aantal combinaties. Innovatieve bankmodules, die optioneel met slechts één rugleuning kunnen worden uitgerust, en de integreerbare salontafel Rolf Benz SINA zorgen voor een rustgevende transparantie. Samen met de bank en het perfect passende tussenelement Rolf Benz SINA ontstaat een geraffineerd samenspel van zit-, lig- en opbergmogelijkheden. Twee verschillende stofferingen en zithoogten bieden nog meer aanpassingsmogelijkheden.

Rolf Benz SINA staat garant voor een woonbeleving op maat. De bank fungeert ook als een spilelement voor onconventioneel werken en als inspirerende plek voor mooie momenten. Kortom, deze bank belichaamt alles waar Rolf Benz voor staat. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist