Rolf Benz relaxfauteuil

594

ROLF BENZ heeft in zijn 55-jarige geschiedenis veel iconische meubels ontworpen en geproduceerd. Rolf Benz 594, ontworpen door Sebastian Herkner, is zo’n ontwerp. De fauteuil met hoge rugleuning valt met zijn sterke karakter meteen op.

Zachte rondingen, een fijn uitgebalanceerde kromming van de rug, een strak gestoffeerde zitschaal en een nonchalant gestoffeerde zitting zijn de bijzondere kenmerken van deze nieuwe iconische fauteuil. De sterke rondingen vereisen de hoogste mate van precisie en vakmanschap bij het stofferen. Een allround siernaad benadrukt de hoge kwaliteit.

Optioneel kan de Rolf Benz 594 met twee verschillende bekledingen uit het “mix & match” -programma worden uitgevoerd – bijvoorbeeld de rugschaal van leer en de zitting van stof. Rolf Benz 594 heeft naar keuze een houten of metalen onderstel en er is een bijpassende hocker.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist