Rolf Benz PHIL

gezellige clubfauteuil, zacht karakter

Meet PHIL, de nieuwe allrounder van Rolf Benz onder de clubfauteuils. Als ingetogen blikvanger past hij in elke omgeving en wordt hij een pronkstuk voor iedere ruimte. 

De mooiste dingen in het leven zijn eenvoudig. Ze zijn echter nog beter als ze over een ongekende complexiteit beschikken die pas bij een nadere blik duidelijk wordt. Dit is precies waar Rolf Benz PHIL voor staat. Op het eerste gezicht maakt de clubfauteuil indruk met zijn rechtlijnige elegantie: de zachte stoffering contrasteert met het stalen frame. Bij nader inzien wordt een gedetailleerd schouwspel van meesterlijk vakmanschap zichtbaar. De precieze naadvoering langs de leuningen voegt diepte toe aan het ontwerp. De afgestikte binnenzijde van de zij- en de rugleuning doet denken aan een moderne Chesterfield. 

Zonder twijfel schittert Rolf Benz PHIL als een ster en laat zich tegelijkertijd zien als de absolute allrounder. In leer of stof, met een stalen frame of met een gereduceerd vierpootonderstel, in een ensemble of als autonoom meubel – Rolf Benz PHIL kan alles en vooral mag hij alles. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist