Rolf Benz Moyo

Extra diepe retrobank

Gewoon neerploffen en ontspannen: de volumineuze bank Rolf Benz MOYO met zijn Chesterfield-uitstraling en innovatieve naaddetails is een eerbetoon aan de even royale als ongedwongen loungemeubels uit de jaren 60 en 70.
 

Wooncomfort met de hoogste normen voor individualisten die diep van binnen streven naar natuurlijkheid – dat is waar Rolf Benz MOYO voor staat. In Swahili betekent de naam “hart” en dat kon niet toepasselijker zijn. Want de volumineuze relaxbank met de designbepalende, contrasterende biezen vormt het middelpunt in elke woonruimte. De bank trekt alle aandacht zonder opdringerig te zijn.

Het nonchalante ontwerp van Rolf Benz MOYO nodigt uit tot ongedwongen relaxen. De zitelementen van MOYO kunnen los worden opgesteld, maar ook in een ensemble worden geplaatst, waarbij het cassettestiksel steeds het verbindende kenmerk is. De authenticiteit van deze bank komt het best tot zijn recht in combinatie met bekledingen van hoogwaardig, natuurlijk leer. De dag loslaten, nonchalant wegzakken in de zachte stoffering en genieten van onconventioneel comfort op het hoogste niveau.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist