Rolf Benz krukken

te zien op rode kruis gala

Tijdens het Rode Kruis Gala dat 12 september 2011 gehouden werd in het Carré Theater te Amsterdam, zaten de podium gasten op Rolf Benz 620 krukken. De avond werd gepresenteerd door Ivo Niehe en bijgewoond door vele vooraanstaande gasten waaronder Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven.

Het Rode kruis is de grootste hulpverlenende organisatie ter wereld. Zij houden zich bezig met humanitaire noodhulp bij rampen, het verlenen van eerste hulp bij evenementen, het opzetten van gezondheidszorg in derde wereld landen maar ook verschillende sociale activiteiten in Nederland ten bate van vluchtelingen of daklozen.

Het Rode Kruis Gala wordt op 20 november op televisie uitgezonden op Nederland 1 om 20.00 uur als onderdeel van de TV Show.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist