Rolf Benz jubileumbank 50

Niet alleen voor Sarah of Abraham...

De jubileumbank Rolf Benz 50 is ontworpen voor iedereen. Kenmerkend voor dit jubileum model zijn innovatieve relaxfuncties, comfortabel zitcomfort en een bijzonder veelvoud aan opstellingsmogelijkheden.

Als hommage aan het programma “Addiform” ontworpen in 1964, biedt Rolf Benz 50 vrijheid voor de moderne ruimte-architectuur. Door de eindeloze mogelijkheden in maten en elementen is de bank geschikt voor bijna elk interieur. Individueel op maat te maken door de diverse breedten, uitbreidingselementen in verschillende maten, 2 zithoogten en 2 zitdiepten. Het zitcomfort 50 is geperfectioneerd, hij is opgebouwd uit vier luxe lagen.

Mooie details, zoals de nieuwe soort gerimpelde naden, maken het geheel af. Deze ambachtelijke meubel-unicaten zijn verkrijgbaar in zeven kleurwerelden. Er is een bijpassende fauteuil, een speciaal vloerkussen, een tapijt en een aantal salontafels.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist