Rolf Benz jubielumbank 50

Feestbank!

De nieuwe jubileumbank Rolf Benz 50 is geïnspireerd op een halve eeuw ROLF BENZ. Designer Norbert Beck combineert innovatieve relaxfuncties met comfortabel zitcomfort. Als hommage aan het programma “Addiform” ontworpen in 1964, biedt Rolf Benz 50 vrijheid voor de moderne ruimte-architectuur. Met veel mogelijkheden in maten en elementen, is de bank geschikt voor bijna alle interieurs van deze wereld.

Het legendarische zitcomfort van Rolf Benz wordt voor de bank Rolf Benz 50 geperfectioneerd. Opgebouwd uit vier luxe lagen, kan de bank naar keuze met een nieuwe technologie worden aangevuld. Het is mogelijk met een zachte lichaamsdruk de zitpositie traploos te verstellen in de relaxstand bij een gelijkmatige verlenging van het rug gedeelte. Het optionele rugkussen is bijzonder comfortabel gevuld en beschikt over een traploos verstelbaar mechanisme die in een functionele hoofdsteun veranderd kan worden.

Deze ambachtelijke meubel-unicaten zijn verkrijgbaar in zeven kleurwerelden uit het koude en warme spectrum.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist