Rolf Benz fauteuils

model 684 : paars statement

Het betreft hier niet het nieuwe kabinet maar een kleurenstatement van Rolf Benz. Opvallende fauteuil, ontspannende zitcombinaties en een bijzondere sofa vallen nog meer op in het interieur als ze zijn uitgevoerd in een sterke kleur. Zoals hier in een warme paarse kleur die zich perfect laat combineren met diverse stijlen, kleuren en materialen.

 

Stylisch modern in een witte omgeving vormt het meubel in paars een echt stijl icoon. Gecombineerd met hout en eclectische kleuren ontstaat een weer een hele andere wereldse stijl. Alle andere combinaties zijn vrij invulbaar.

Aan de kleur paars wordt ook een betekenis toegekend. Paars: maakt comfortabel, spiritueel, creëert mysterie en bevordert de intuïtie.

684
Rolf Benz 684 is een uitgesproken onconventionele fauteuil. Door de spannende kleur vormt hij een bijzondere attractie in iedere ruimte. Meerdere fauteuils bij elkaar vormen indien gewenste nieuwe zitlandschappen met loungekarakter. De stoel staat opeen draaibare voet. De voeten kunnen eventueel rusten op een bijpassende flexibele voetenbank.

AMO
Het bankprogramma Rolf Benz AMO ontving onlangs in de categorie productdesign de Red Dot Design Award. Norbert Beck is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze modulair geconcipieerde bank AMO. Kenmerkend zijn de volumineus zachte, zeer comfortabele zit- en rugkussens.

LINEA
LINEA van Rolf Benz. De Zwitserse ontwerper Cuno Frommherz is verantwoordelijk voor het ontwerp. De bank stelt zich in de gevonden vorm bescheiden op en accentueert de eenvoud en helderheid van de lijnen. De ontwerper heeft alles wat decoratief en overbodig is, achterwege gelaten. Om grote en kleinere mensen optimaal zitcomfort te bieden, wordt LINEA uitgevoerd in twee zithoogten, 41 of 43 cm. Ook zijn er optionele nierkussens voor ondersteuning van de rug.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist