Rolf Benz clubfauteuil

630

Wat dacht u van een fauteuil waarmee de bankopstelling op stijlvolle wijze spontaan kan worden aangevuld? Een fauteuil waarop gasten graag zitten? Een stoel die fungeert als multifunctioneel rustpunt? De nieuwe clubfauteuil Rolf Benz 630 voldoet perfect aan al deze eisen. Design: Kai Stania.

De clubfauteuil Rolf Benz 630 verfraait het vertrek als solitair maar ook opgesteld in een groep komt hij goed tot zijn recht. Hij biedt het zitcomfort van een beklede ergonomische schaal met royaal gewelfde armleuningen. Door zijn slanke en sculpturale eigenschappen wordt hij een moderne reiziger door de woonwerelden van designgevoelige eigenaren. Zijn sierlijke draaivoet kan in drie verschillende uitvoeringen worden uitgevoerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist