Rolf Benz CARA

Een bank met vele toepassingen

Een bank die compromisloos comfortabel en elegant is. Een meubelsysteem dat perfect harmonieert met stedelijke interieurs. Een moderne bank, waar de relaxfunctie altijd binnen handbereik is. Een bank zoals de Rolf Benz CARA, van Anita Schmidt.
Met haar sierlijke maten en eenvoudig te bedienen functies is het banksysteem CARA de perfecte keuze voor iedereen die zowel rechtop wil zitten alsook ontspannen wil relaxen. Als bijzonder mooi en luxe detail zijn de zijleuningen voorzien van een reliëf.

Volgens de traditie van de succesvolle systeemprogramma’s Rolf Benz EGO, VIDA en ONDA, biedt CARA veel speelruimte voor individuele vormgeving. Vijf zit- en bankbreedtes, zeven uitbreidingselementen, vier zijpaneel uitvoeringen, twee zithoogtes en -dieptes, twee rughoogtes, twee comfort- en drie pootvarianten vormen samen elegante composities voor bijna ieder interieur en iedere levensstijl. “Beminnelijk” ( in het Italiaans “cara”) zijn ook de verborgen, in Nagold ontwikkelde en intuïtief te bedienen, functies.

Zo kan de zijleuning van CARA naar wens door middel van een gasveer worden weggeklapt en in iedere gewenste positie worden gebracht. De rug laat zich gelijkmatig traploos verstellen. Bijzonder geraffineerd is de verborgen hoofdsteunfunctie. Indien men het losse rugkussen wegneemt, kan een beugel in de bank zich omhoog laten klappen en met een draaibare hoofdsteun laten completeren. Een verborgen voetsteun kan nog naar voren worden gedraaid en per twistfunctie naar boven worden gedraaid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist