Rolf Benz banken

Mio

Bestaat er een belangrijkere plek dan de plek waar je je volkomen veilig voelt? Daar waar je volledig kunt genieten van de schoonheid en het comfort? Daar waar je plezier in zijn mooiste vorm ervaart? Rolf Benz MIO is zo'n plek. Een plek van pure vreugde. Een plek voor mij.

Het luxe uitnodigende ontwerp en de zachte look en feel van Rolf Benz MIO beloven een comfortabele zit en nodigen uit voor relaxen en loungen. De hoogwaardige materialen, comfortabele zittingopbouw en de liefdevolle, verwerking hiervan maken Rolf Benz MIO tot een ware zit belevenis. Rolf Benz MIO bevat een elegantie waar men niet omheen kan. De vele modellen staan verschillende combinaties in de ruimte toe. Van een meer traditionele opstelling of een nieuwe innovatieve plattegrond tot moderne eilandoplossingen midden in de ruimte. Alles is mogelijk.

Speciaal voor Rolf Benz MIO werd een bijzonder kostbaar nieuw leder in de Rolf Benz leercollectie opgenomen. Dit natuurlijke leder, volgens oude handwerkkunst in het vat doorgekleurd, toont het karakteristieke natuurkenmerk van de huid. Een teken van de allerhoogste kwaliteit. Alleen de beste huiden van de Zuid Duitse runderen zijn geschikt om zo verwerkt te kunnen worden. Het looien, met een combinatie uit chroom- en plantaardige looiing zoals het verband van het leer, beschikt over strenge milieueisen en gebeurd uitsluitend in Duitsland. De aangename zachtheid van het leer wordt door een bijzonder zorgvuldige voorbereiding en extra lange looptijden bereikt. De finish met een waxlaag zorgt voor een aangename grip, een modieuze "vintage-optiek" en dat het leder gedurende het gebruik steeds mooier wordt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist