Rolf Benz banken

Onda

In ons dagelijks leven worden we door onze gevoelens geleid. Bij de meeste beslissingen die we dag in dag uit nemen, speelt onze ‘buik' een onbewuste, maar heel belangrijke rol. Zo wordt ook in een paar seconden bepaald of we spontaan verliefd worden op een bank. Dat gebeurt intuïtief en lang voordat de ‘rationele', dus schijnbaar door het verstand gestuurde gedachten en overwegingen een rol gaan spelen.Het nieuwe systeemprogramma Rolf Benz ONDA heeft een organische en moderne uitstraling. Met de vele keuzemogelijkheden bij het samenstellen biedt het een nieuwe vorm van vrijheid, hierdoor is het toepasbaar in ieder interieur.

Rolf Benz ONDA sluit als derde systeemprogramma van Rolf Benz aan bij de traditie van de zeer succesvolle producten Rolf Benz EGO en Rolf Benz VIDA. Veelzijdig en ongecompliceerd combineert het een praktische modulaire opbouw met een organisch afgeronde vormgeving en de individuele mogelijkheden van een klassiek systeemprogramma. Verschillende modellen kunnen met elkaar worden gecombineerd, waardoor één enkele, vrije opstelling als ‘organisch' woonlandschap in de ruimte mogelijk wordt gemaakt. De fauteuils zijn ook perfect voor kleinere ruimtes.

De twee comfortniveaus Classic en Lounge zorgen voor een individueel te kiezen zachtheid van zitting en rugleuning. De vele zachte kussens nodigen uit om plaats te nemen. Voor optimaal zitcomfort zijn er twee zithoogtes verkrijgbaar. Het moderne ovalen onderstel kan worden geleverd in de afwerkingen chroom mat, chroom glans, notenhout of eiken (in drie kleuren lak).

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist