Rolf Benz banken

Amo wint Red Dot Design Award 2010

Een van de exclusieve winnaars van de Red Dot Design Award staat vast: de internationale vakjury nomineerde in maart 2010 het elegant- luxueuze bankprogramma Rolf Benz AMO in de categorie product design. Met deze gerenommeerde prijs bewijst de Rolf Benz wederom, dat een bank veel meer kan zijn als ‘slechts' een comfortabel zitmeubel.

Het door de Duitse ontwerper Norbert Beck modulair geconcipieerde bankprogramma Rolf Benz AMO werd voor het eerst tijdens de Rolf Benz huisshow in oktober 2009 voorgesteld. Sindsdien zijn mensen over de hele wereld enthousiast.

Aan de ene kant is er het zinnelijke verschijningsbeeld met de zachte volumineuze comfortabele zit- en rugvlakken. De vormgeving en lijnvoering oriënteert zich compromisloos op het verlangen naar schoonheid en ontspanning. Aan de andere kant vind men onder de hoogwaardige bekleding van stof of leder een nieuwe soort vering, welke te allen tijde een individueel zitcomfort realiseert.

Kortom: Rolf Benz AMO is een plek die intimiteit, schoonheid en ontspanning biedt.

Met de Red Dot beloont het design Centrum Nordrhein Westfalen sinds 1955 uitstekende designproducten. Tot nu toe heeft de ‘Rote Punkt' zich wereldwijd tot een van de bekendste en prestigieuze onderscheidingen van zijn soort ontwikkeld. Verschillende beoordelingscriteria zijn innovatiegraad, functionaliteit en kwaliteit.

Al meer dan 45 jaar schrijft het merk Rolf Benz een internationale successtory en werd in het afgelopen jaar met de best Brands Award 2009 als beste Meubelmerk onderscheiden. De onderneming staat naast het onderscheiden design en perfecte comfort ook voor hoogste kwaliteit "made in Germany". De productie vindt voor 100% plaats in de eigen fabriek in Mötzingen, in de directe omgeving van nagold.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist