Rolf benz banken

Dono lounge en Done edition

Vijf jaar na de introductie van het bankprogramma DONO dat zich kenmerkt door zijn reling, de flexibel te bevestigen rugkussens en de uittrekbare zitting, heeft Rolf Benz deze bank verder geperfectioneerd en biedt nu twee nieuwe varianten aan: DONO Lounge en DONO Edition, beiden gekenmerkt door een zachter zitcomfort

De DONO Lounge valt op door zijn zachte vulling en de afronding van het zitkussen. Kenmerkend is de biezennaad en zit- en rugkussen en de rugkussens lijken te zijn gecapitonneerd maar dan zonder knoop.

De DONO Edition beschikt eveneens over de bovenomschreven eigenschappen maar kan daarnaast ook nog worden uitgevoerd met een bijzondere reling. Men kan kiezen tussen zwart gelakt of een bekleding in zwart of zwart/bruin leer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist