Rolf Benz banken

JOLA

Hoe gaan we leven? Welke rol speelt onze woning daarin? Het designteam van Rolf Benz houdt zich intensiever dan ooit bezig met deze vragen. Veelzijdigheid en ontmoeting staan centraal in de overwegingen. Voor de ontspannen internationale lifestyle is het intuïtieve bankprogramma Rolf Benz JOLA ontworpen.

Met zijn nonchalante zitdiepte en zijn sierlijke afmetingen toont Rolf Benz JOLA in alle ruimten een royaal zitgevoel - als tweedelige hoekbank ook in de vorm van een boog. Met z'n tweetjes, met gasten of alleen: met het relax-hoekelement zijn talrijke variaties in ontspanning en communicatie mogelijk.

De losse rugkussens van Rolf Benz JOLA kunnen vrij worden geplaatst, zowel tegen de rugleuning als ook bij het zijdeel. Zo kunnen zelfs op de eveneens leverbare losse bank twee personen face to face relaxen - met de benen op de nonchalante zitkussens. Met de verschillende extra kussens zijn individuele lievelingsposities mogelijk. Voor een echt hoog relaxcomfort zijn er rugkussens leverbaar met een verborgen, aangenaaid nekkussen. 

Rolf Benz biedt met JOLA naast de veelzijdige planningsmogelijkheden in de opstelling nog vele andere mogelijkheden om de eigen stijl in de bank tot uitdrukking te brengen – in dit geval zelfs met behulp van de grootte van de rugkussens. Deze kunnen in dezelfde maten als het zitraster worden gekozen of 10 cm smaller. Daardoor ontstaat een heel bijzondere, lichte, open uitstraling.

Met twee zithoogten, vier pootuitvoeringen en de grote keuze in bekledingen van Rolf Benz zijn er vele andere mogelijkheden beschikbaar om de JOLA naar eigen ideeën vorm te geven.

 

Flexibele partner: Rolf Benz 931 en Rolf Benz 922
Passend bij de Rolf Benz JOLA en andere banken heeft het Keulse designduo kaschkasch de meubelfamilie Rolf Benz 931 gecreëerd, bestaande uit schap, salontafel en serveerwagen. Een gebogen ronde buis bepaalt de fijne grafische structuur van het verplaatsbare meubilair.

Het schap kan aan de zijkant of tegen de rugleuning van de bank worden gepositioneerd. Alle drie ontwerpen kunnen daarnaast ook worden gebruikt als optisch hoogwaardige solitaire meubels in een vertrek. Ze zijn voorzien van vergrendelbare wielen of glijders en kunnen naar keuze worden uitgevoerd in massief hout of natuursteen.

De maximale flexibiliteit van de nieuwe bijzettafel Rolf Benz 922 wordt op intuïtieve wijze zichtbaar. De ontwerpstudio labsdesign uit Hamburg heeft een bijzettafel met twee handgrepen gecreëerd die zowel stijlbewust als praktisch is en bijna overal kan worden gebruikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist