Rolf Benz banken

Nuvola

Rolf Benz presenteerde op de Internationale Meubelbeurs van Keulen een nieuw, adembenemend loungegevoel: NUVOLA, Italiaans voor wolk, is de naam van dit royaal, modulair systeemprogramma. Exclusief voor deze ambachtelijke, nonchalante bank ontwikkelde men de hoogwaardige stoffering Lounge Deluxe.


Modulair programma
Dankzij tablet en smartphone is ons leven veel mobieler geworden: mondiaal en tegelijkertijd ook huiselijk. Deze ontwikkeling beantwoordt Rolf Benz met een eenvoudig basisconcept dat garant staat voor maximale mobiliteit: elk afzonderlijk element van het nieuwe, modulaire programma NUVOLA staat op vier poten en kan naar wens vrijstaand of gekoppeld worden gebruikt.

NUVOLA omvat zitelementen in verschillende afmetingen met en zonder armleuningen evenals gestoffeerde banken zonder rugleuning. Indelingen kunnen zo op elk gewenst moment worden gewijzigd en afgewisseld. Met behulp van een nieuw ontworpen tafeltjes zijn zeer transparante ruimtearchitecturen mogelijk.

Op deze manier voldoet NUVOLO aan de internationale trend naar royale, loungeachtige woonlandschappen. Voor individuele aanpassingen is er keuze uit onder meer drie zithoogten, twee rugkussens met nekrol in verschillende hoogtes, drie pootuitvoeringen en twee comfortvarianten.

Zitcomfort Deluxe
NUVOLA is enerzijds leverbaar in het heerlijk zachte comfort Lounge Plus. Anderzijds heeft Rolf Benz speciaal en exclusief voor NUVOLA een absoluut internationaal, zeer zacht, luxueus comfort met een nonchalante uitstraling ontwikkeld. Hiervoor maakt Rolf Benz als eerste Duitse producent van gestoffeerde meubels, gebruik van een innovatieve hightech-vezel. Daarmee is een vertraagd, zacht inzitgedrag en een groter herstelvermogen mogelijk dan met traditionele vezels.

De zittingbasis van Lounge Deluxe is een sandwichconstructie van drie schuimsoorten die naar het lichaam is gevormd. De schuimsoorten hebben een zeer hoog soortelijk gewicht met verschillende waarden. De daarop aangebrachte mat is vervaardigd uit de nieuwe hightech-vezel. Deze mat die in de cassettekamers is verwerkt samen met viscoschuim wordt op zijn beurt weer afgedekt door een drielaagse, uitvoerig verwerkte vlieshoescompositie. Ook het rugkussen bestaat uit de exclusieve hightech-vezel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist