Rolf Benz banken

model 345

Rolf Benz slaat een nieuwe, moderne weg in met de bank Rolf Benz 345, welke op de IMM Cologne in januari 2009 wordt gepresenteerd. Designer Norbert Beck heeft organisch dynamische vormen, een zachte radius en heldere lijnen meesterlijk met elkaar gecombineerd. Het zitgedeelte lijkt op een markante sokkel te zweven, een overstek aan beide zijden biedt plaats aan vaste armleuningen en geven de bank samen met de losse rugkussens een zeer nonchalante look. Hoogwaardige materialen, uitstekend vakmanschap en liefde voor detail op de bekende Rolf Benz manier, maken de bank zeer geschikt voor een elegante woonambiance.De ongewone vormenspraak is een technische uitdaging: de body in een lichte schaalvorm gaat naadloos over in de rug. De markante sokkel, naar keuze met de voorkant in zwart of aluminium, vormt de solide basis voor deze nonchalante bank. Twee zithoogten (41 en 43 cm) alsook extra losse zijkussens vervullen persoonlijke comfortwensen. De hoogwaardige bekleding, (vulling) in sandwichopbouw met extra afdekking in donskarakter, zorgt voor onnavolgbaar nonchalant en comfortabel zitcomfort. Dankzij de losse rugkussens kan de bank snel als extra slaapplek omgebouwd worden, voor een onverwachte gast.

Er zijn drie breedtes beschikbaar (191, 212 en 233 cm) die voor een perfect woonbeeld met bijpassende stoelen kunnen zorgen. Er is keuze uit een stoel met of zonder hoge leuning, naar wens met armleuningen in mat of glanzend chroom, met of zonder lederen afwerking en extra een neigfunctie. Alle stoelen hebben een geïntegreerde draaifunctie en een ronde voet in hout, metaal of kunststof. Bij de stoel is een bijpassende hocker leverbaar, ook met ronde voet. De stoel Rolf Benz 345 laat zich ook goed combineren met vele andere Rolf Benz bankenprogramma's en kan individueel worden samengesteld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist