Rolf Benz banken

Grata

Met Grata, Latijn voor ‘welkom, gewenst’, krijgt de ongecompliceerde en kleurrijke editie “Colors of Rolf Benz” er een vijfde element bij. De ongedwongen bank verrijkt de collectie met een nonchalante zitvariant. Design: Christian Werner.

Grata is de zachte loungebank, waarin drukbezette mensen ’s avonds graag neerploffen. Jas uit, laptop, tv of leeslamp aan, en het ontspannen begint.

Met al haar nonchalance bewijst Grata zich als een echte persoonlijkheid. Dankzij een subtiel gewelfde zitting en met de hand genaaide eersteklas naden met bies is de bank verzekerd van bewonderende blikken.
De “Colors of Rolf Benz” zijn verkrijgbaar in 16 kleuren en hebben zich al in de eerste editie van de mainstream onderscheiden. Vanaf nu beschikt de editie over een tweede stoffering: linnenmixweefsel in 12 kleuren, dat aan riet en duinen doet denken.
Rolf Benz GRATA is in de meer dan 230 stoffen en meer dan 80 soorten leer van de huidige Rolf Benz-bekledingscollectie verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist