Rolf Benz banken

scala

In Rolf Benz SCALA is het hoogwaardige modulaire bankprogramma dat volume combineert met gratie, variatierijkdom met stijl en vormgevingsvrijheid met gevoel voor cultuur. Design: Gino Carollo.

Het loungekarakter, de organische vulling en de luchtigheid van de sierlijk aluminium gegoten voet kenmerken Scala.

Het programma past met zijn grote zitdiepte niet alleen perfect als uitnodigend royaal woonlandschap in groot oud landhuis of boerderij, maar ook als een tweezitter of als een subtiele hoekopstelling in de meer stadse architectuur van een modern appartement.
Artistieke en creatieve wereldburgers kunnen de bank in verschillende kleuren en stoffen bekleden: het frame, de body en de rugkussens kunnen onafhankelijk van elkaar worden bekleed. De natuurstenen tafel Rolf Benz 971 waarbij de speciale aluminiumvoet van de bank terugkomt, completeert deze krachtige wooncompositie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist