Rolf Benz banken

Pronto

Een primeur op de Meubelbeurs Milaan 2012: het systeemprogramma Rolf Benz PRONTO. In dit elegante klassieke bankenprogramma worden verscheidenheid, comfort en schoonheid meesterlijk verenigd. Design: Cuno Frommherz.Dit bankenprogramma biedt ontelbare keuzemogelijkheden, gecombineerd met ontspannende functionaliteit, zitcomfort en hoogwaardig design: nooit eerder werden deze drie elementen zo succesvol en op dit niveau bijeengebracht in zitmeubilair.
Geïnspireerd door het tijdloze gedicht „Maannacht“ van de dichter Eichendorff, heeft ontwerper Cuno Frommherz een uniek en veelzijdig bekledingssysteem gecreëerd, geschikt voor de relaxformule en voor de zakelijke omgeving.

Dit vierde systeemprogramma van Rolf Benz kan men, net als bij een klassiek gedicht, op vele manieren interpreteren: in de ruime zitoppervlakken in verhouding tot de bijbehorende meubelstukken herkent men de hand van deze ontwerper.

De verschillende modellen, armleuningen en onderstel uitvoeringen van de Rolf Benz PRONTO zijn, in combinatie met de gevarieerde stof- en leercollectie van Rolf Benz, op talloze wijzen te combineren in afwisselende stijlen. Voor een ergonomische perfectie zijn twee soorten bekleding en twee zithoogten leverbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist